07 de novembre, 2008

Un bloc meravellós de física


Acabo de trobar una meravella de bloc. Es tracta d'un bloc de Física, però tranquils, que no és ni un bloc avorrit ni difícil (bé, una mica sí, però és molt amè). Es diu Física en la ciencia ficción, i és del professor Sergio L. Palacios. En ell s'hi analitza la física que hi ha en les pel·lícules de ciència-ficció, el que hi ha de veritat i el que és impossible.
Reconec que el nivell és elevat per a mi, i que deus haver de tenir uns coneixements bastant alts per no perdre't en les explicacions, però almenys s'entén si el que s'utilitza en una pel·lícula és possible o no, com ara la criogènia. Ara, almenys, ja sabré si puc creure'm el que surt a Alien o a Superman té un fonament científic o simplement em prenen el pèl.

1 comentari:

  1. Gracias, Montse, por recomendar tan amablemente mi blog. Y créeme que siento mucho que no puedas seguir las explicaciones físicas porque lo intento de verdad. De todas formas, creo que si lees con detenimiento todos los artículos del blog, unos te resultarán sencillos y otros un poco menos.

    Un abrazo.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-nos