18 d’octubre, 2008

HSM3

Només falten 8 dies per al gran dia i internet ja està farcit de fotos, vídeos, previs de tota mena, merchandising divers preparat...
Tots els nois i les noies, sobretot les noies, d'entre 7 i 16 anys estan esperant amb candeletes l'estrena de High School Musical 3, que tindrà lloc el proper divendres.
M'imagino totes les cases com la meva: nens, nenes, nois i noies enganxats a la pantalla d'un canal molt famós esperant veure alguna imatge inèdita dels seus ídols. També comptant els dies que falten per poder anar a veure -per primera vegada al cinema- la darrera entrega d'aquest musical. Dic la darrera, però crec que no en serà l'última pel·lícula. No ho sé, suposo que dependrà de com es rebi aquesta.
De tota manera, em sembla que aquests personatges estan a un pas de formar part del reguitzell d'idols passats de moda, perquè al darrere, empenyent amb força, hi ha una tal Hannah Montana i uns tals Jonas Brothers. Em fa la sensació que tots aquests personatges són més efímers que els "herois" de fa un temps. Quins temps aquests!!
Un petit homenatge a tots els qui espereu l'estrena!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos