28 de març, 2015

VIATGE 4t d'ESO, REUNIÓ DE PARES

Ja es  va acostant el viatge de 4t d'ESO que aquest any es va a Alemanya. Aquest dijous 25 de març es va fer la reunió de pares on vam informar dels diferents aspectes que creiem necessaris. Hi podein assistir els pares i els alumnes també.
A la reunió hi havia el director, en Miquel Manzano, les  tutores de 4t A i 4t B, Agnès Molons i Montse Pujol, el professor de llatí i alemnay, en Guillem Sartorius, la Leo, l'enfermera, que també ens acompanyarà al viatge , en Josep Comas de l'agència, i la Teresa Torras, la professora encarregada de les tasques de recollida de diners per costejar el viatge.
En el moodle del centre hi ha un apartat lligat al viatge, on hi podeu veure la ruta: visita a Munich, camp de concentració de Dachau, vista del castell de Neuschwanstein, i Friburg . Lligat amb la visita al camp de concentració hem treballat sobre prevenció dels feixismes a tutoria, a ètica i a socials, També en el moodle hi ha informació al respecte, textos, llibres , informació de pel·lícules. Lligat al tema ens va venir a fer una  xerrada un membre de l'amical de Mauthausen.
A la reunió  a part de totes les informacions es va fer signar als pares i als nois el full de compromís de la normativa d'anar a les sortides del centre.
Imatge castell Neuschwanstein

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos