28 d’octubre, 2009

Banc d'imatges i sons

Moltes vegades us veureu amb la necessitat d'utilitzar imatges o sons per als vostres treballs, però no sabeu on anar-les a buscar perquè no us puguin venir a estirar les orelles els dels drets d'autor. Doncs bé, us deixo uns quants enllaços d'aquells tan fantàstics: els gratuïts!
Sí, sí, efectivament, en els enllaços d'aquí sota, podreu trobar imatges per a tots els gustos i per a totes les necessitats sense preocupar-se pels drets d'autor.

  • El Magatzem d'Icones catalanes: Aquest lloc té un munt d'icones pensades per a la cultura catalana. Si tenim en compte que molts magatzems d'imatges estan pensats per a la cultura anglosaxona -i, per tant, tenen imatges del hanuka o el halloween o el Dia d'Acció de Gràcies-, és d'agrair que hi hagi un lloc pensat des de l'òptica catalana. A més, l'han fet dues terapeutes del Centre Pilot de paràlisi cerebral Arcàngel Sant gabriel, de Barcelona. Hi podem trobat imatges de la clàssica amanida, com la que il·lustra el post o el tortell de reis.
  • La Galerie de Cathy: Els dibuixos són una mica infantils, però n'hi ha una part que permet pintar-los un mateix. També hi ha un apartat per aprendre tècniques de manualitats bastant entretinguda. Està en francès.
  • La pàgina del CNICE, que és la pàgina del Ministerio de Educación. Aquí hi ha imatges de tot tipus. fotografies, il·lustracions. També hi ha vídeos, sons i animacions. Ho podeu per etiquetes, per cerca bàsica de mots significatius, per nivells i per matèries.
  • A Picto, que també està en francès, hi podeu trobar il·lustracions molt adients per al món de l'ensenyament.
  •  O el post que ja vaig fer temps enrere, amb imatges de molta qualitat. La majoria tenen llicència "Creative Commons".
  • I aquesta altra entrada d'El bloc.
Espero que us sigui útil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos