15 de gener, 2009

Editors d'imatges en línia

Si us agrada retocar les vostres fotos, millorar-les, retallar-les, afegir-hi elements..., i no teniu un editor d'imatges al vostre ordinador o, simplement, esteu treballant des d'un altre lloc, sapigueu que podeu trobar-ne diversos a la xarxa.
Es tracta d'editors de fotografia en línia i gratuïts. Només cal donar-se d'alta i pujar les fotos que vulguem editar o guardar. Aquí us en deixo alguns enllaços:

Picnik: podeu editar les fotografies des del lloc web on les tingueu allotjades (flickr, myspace, picasa...). Molt agradable de fer servir. En aquest no cal registrar-se.


Phixr: des d'aquest editor podeu editar de manera temporal (sense haver-vos de registrar) o permament (podeu crear-vos un compte també de forma gratuïta). Un cop editada la fotografia, la podeu descarregar en format jpg, pdf, png.

Fotoflexer: genial! Et permet connectar els àlbums que tens a llocs web d'una manera rapidíssima. Pots anar d'un costat a un altre amb molta facilitat i et permet fer retocs o afegir-hi cliparts de manera molt senzilla. Els resultats són espectaculars.

També podeu manipular les vostres imatges a través d'altres editors, que potser ja són més coneguts, com el Photobucket o Photoshop express, la versió online de l'editor clàssic. En fi, com podeu veure, tenim milers de recursos per poder utilitzar d'una forma gratuïta i sense haver de tenir-los al nostre aparell.
Ja em direu què us han semblat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos