26 de setembre, 2008

Corrector de català

Us deixo l'enllaç al corrector de català que podeu trobar a la pàgina de Softcatalà. org. Sembla ser que hi ha molta gent que té problemes per a trobar un corrector. Crec que aquest enllaç us pot servir. Fixeu-vos que aquesta versió és per al Windows XP o el 2000; per al Vista és més que probable que ja el porti incorporat.

http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:Paquet_catal%C3%A0_per_al_Microsoft_Office_2003

Si preferiu l'Openoffice, aquest també duu de sèrie el corrector. No sé si és gaire ampli, però segur que deu fer una bona correcció dels termes més usuals: http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:OpenOffice.org
En cas de necessitar més, us recordo que a la barra del lateral hi ha una sèrie de recursos, com ara diccionaris en línia, que també us poden treure del malpàs.
Per als qui feu servir l'Openoffice, hi ha també la possiblitat d'utilitzar el Salt 4.0, de la Universitat de València; es tracta d'un traductor i, com en la versió anterior del mateix programa, la traducció la deu fer en l'estàndard valencià. Ara bé, segur que per a fer una primera aproximació al text deu funcionar correctament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos