29 d’abril, 2012

Vídeo biografia

Durant aquest trimestre passat, els alumnes de 4t d'ESO han desenvolupat un projecte molt laboriós i que, per a alguns, ha estat molt emotiu: redactar una biografia d'una persona gran, que podia ser del seu entorn o no. La majoria ha optat per algun dels seus avis; altres, per una veïna, o el pare, o simplement un conegut. La qüestió és que han dedicat hores a conèixer més a fons una persona, un familiar, i han pogut saber com era de dura la vida anys enrere, i com han hagut de patir en alguns casos per sobreviure a la misèria i a la fam d'una dura postguerra.

Un altre dels projectes que havien de dur a terme era un projecte multimèdia. A partir d'un poema original i inèdit, n'havien de fer un muntatge multimèdia. Alguns han triat fer aquest muntatge a partir de la biografia esmentada anteriorment. Aquest és el cas del primer vídeo que us presentem d'aquest Festival. És el vídeo de l'Helena Vila, que fa el muntatge a partir de la biografia del seu avi, Miquel.

2 comentaris:

  1. Que penjareu alguns videos de les actuacions del divendres?

    ResponElimina
  2. Hola, no sé qui ets, però ja penjaré els vídeos a mesura que els pugui anar fent. Fer i penjar vídeos vol dir dedicar-hi molt del meu temps personal i familiar, i de moment faig el que puc. No et preocupis, que si va quedar prou ben enregistrat el faré i el penjaré. Mentrestant, una mica de paciència, sisplau. Gràcies.

    ResponElimina

Gràcies per visitar-nos