02 de setembre, 2010

De nou, setembre

Comencem un nou curs amb empenta i amb energia. Els nous mesos, que ja són deu i ben complets, ens esgotaran, però abans donarem molta guerra.
Enguany, esperem treballar de manera molt intensa amb les TIC, les dites "noves tecnologies", i per això començarem des de ben aviat. Als alumnes que arriben al centre a fer el 1r d'ESO els demanarem que es facin un compte de Gmail, un compte Google, per treballar a l'institut. La condició és que aquest compte ha de tenir un "usuari" molt concret: utilitzarem el nom, el cognom sencer, les lletres "dp" (i un número si hi hagués coincidències amb més d'un alumne), tot amb lletres minúscules. Per exemple:


  • montsepujoldp2@gmail.com
Una de les primeres feines que heu de fer és, justament, crear-vos un compte Gmail. En cursos passats, alguns companys i companyes més grans em van demanar de crear un compte amb Gmail i, a partir d'aquí, podien activar més ràpidament totes les utilitats de Google.
Us he preparat un vídeotutorial perquè us ho pugueu anar fent sols, però si tot i així teniu problemes, al llarg d'aquesta setmana ho anirem fent. No us preocupeu, que és molt fàcil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos