23 d’abril, 2010

Setmana de Sant Jordi

Celebrem la Setmana de Sant Jordi amb un munt d'activitats elaborades pels alumnes de l'institut. Cal·ligrames, poemes, relats... omplen els passadissos i el vestíbul de l'institut durant tota una setmana. Celebrem una "setmana de les arts" que culminarà el dimecres vinent amb el ja tradicional festival que se celebra cada any a la Sala Municipal, amb coreografies, representacions teatrals i recitacions poètiques diverses.
Alumnes, professorat, pares i mares... tothom està convidat a celebrar amb nosaltres aquesta diada tan especial. Podeu començar per donar un cop d'ull als blocs de 4t B i de 4t C, on trobareu recomanacions literàries i cal·ligrames que han treballat.
També podeu seguir aquí mateix algunes de les feines que han fet els grups a les àrees de Llengua Catalana i Llengua Castellana i que han estat els nostres particulars Jocs Florals. Agraïm des d'aquí el suport que ens dóna l'AMPA atorgant premis als millors treballs de cada aula.

Per visualitzar bé els llibres següents busqueu dins la pantalla un quadradet (veure en pantalla completa) i podreu passar els fulls com un llibre virtual.

Rondalles a 2n d'ESO

 


Cal·ligrames a 4t d'ESO
Haikús a 1r i 2n de Batxillerat
Relatos de terror
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos