13 de desembre, 2008

El Senyor dels Anells

Aquesta vegada l'escrit no és meu. En Martí Utset, exalumne del centre, m'ha fet arribat el vídeo i l'escrit que tot seguit podeu llegir. Molts de vosaltres heu participat en l'elaboració de la pel·lícula, per tant, poca cosa nova us diré però almenys en tindrem constància en el nostre bloc. Felicitats a tots i a totes, que us ha quedat molt bé!!


L'agost d'aquest 2008, molts del nois i noies que el curs 2007-2008 havien realitzat 2n i 3r d'ESO van participar d'unes colònies de pel·lícula. I és que enguany, aprofitant que el lema de les Cate-Colònies era "El Cinema", van realitzar la gravació d'una pel·lícula.

El film, titulat "El Senyor dels Anells: la Batalla per la Terra Mitjana", és una versió més reduïda i moderna del clàssic de Tolkien. Ens explica la història de Frodo Barretina, habitant de la comarca catalana, i dels seus peculiars amics, que hauran de destruir un anell, que roman amagat al lloc més insòlit possible, per aconseguir la llibertat del poble català.

Estrenada aquest passat 23 de novembre al Centre Moral d'Arenys de Munt, podeu veure el tràiler de la pel·lícula a continuació

El Senyor dels Anells - La Batalla per la Terra Mitjana from Martí Utset on Vimeo.

En breu s'espera produir algun DVD amb el film, potser acompanyat de material addicional relacionat amb la gravació.

2 comentaris:

Gràcies per visitar-nos