28 de juliol, 2008

Mostra de comunicació

El dia 11 de juliol, uns quants alumnes de 2n de Batxillerat -la Jordina Roig, en Miquel Salvà, en Marc Garrell, en Rubén Fontrodona i jo mateixa, la Montse Pujol- vam a anar a la Facultat de Comunicació Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull. Recordeu que vam ser seleccionats en l'apartat de weblogs de la VI Mostra de Comunicació Blanquerna. Durant l'estada a la Facultat vam fer un recorregut per les impressionants instal·lacions que permeten la formació en comunicació a nombrosos estudiants. L'Enric Ordeix, el professor que ens van assignar per tal de comentar la nostra feina i poder-la millorar, ens va donar algunes claus per tal de treballar d'una forma més eficient i ordenada. Esperem que, efectivament, aquestes pautes ens siguin profitoses de cara a certàmens posteriors.
També vam enregistrar algunes imatges perquè puguin ser emeses en el programa especial que la TV3 dedicarà a aquest esdeveniment. La data de l'emissió sembla que serà el 15 d'agost, però encara no és una data definitiva. Per si de cas, aquell dia esmoleu els vídeos i enregistreu el programa 3XL.cat, a veure si hi reconeixem algú!
Gràcies a tots els que hi vau participar i més concretament als qui vau poder combinar-vos-ho per venir. Aquí teniu un parell de fotografies de la diada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos