18 d’abril, 2008

Sant Jordi

Estem preparant la diada de Sant Jordi. Un munt d'activitats culturals ompliran el vestíbul de l'institut durant la setmana vinent i part de l'altra. Des del dia mateix de sant Jordi, i fins al dia del festival, el dia 30, exposarem treballs que han realitzat alumnes dels diversos cursos: des de l'exposició d'escultures fins a l'exposició dels punts de llibres, des de les recomanacions literàries fins als cal·ligrames, des dels llibres de cuina fins als autoretrats... El nostre institut respirarà més cultura i més festa que mai.
A part de les exposicions de l'institut, també hi haurà exposicions virtuals. A partir del dia 23, en el bloc trobareu recomanacions literàries que ens fan els alumnes de 4t d'ESO i de 2n de Batxillerat, tant en català com en castellà.
I les roses!, les roses les podeu adquirir als nostres alumnes de 4t, que vendran flors en diversos punts estratègics d'Arenys de Munt.
La cloenda, el festival. Enguany, malgrat disposar del gimnàs, hem preferit acostar-nos més al poble i gaudir, com en els últims anys, d'un escenari més ampli que mostrarà les coreografies i els muntatges que els nois i les noies han desenvolupat durant aquests dies: música, recitals, coreografies, i tot el que es pugui per celebrar la primavera i el sant Jordi. A la Sala Municipal a partir de les 12.
Que no ens falti l'alegria!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos