23 de febrer, 2008

Sortides diverses per diversos indrets

Ja hem tornat! S'han acabat les sortides que es van iniciar el dimecres 20 -el mateix dia que l'AVE començava a fer via- i que ens han dut a Puigcerdà, a Madrid i a Pompeia.
Tots els nois i les noies han pogut afegir-se a les diverses sortides que l'institut, des de diversos àmbits, ha promogut. Hem après d'una altra manera els valors de la convivència i el respecte mutu, enmig de la natura, de la ciutat o en un altre país. Hem conegut gent diversa i hem fet esport i cultura. L'esquiada, que ja és tradicional, ha acabat amb poques lesions: algun genoll esquinçat, contusions diverses i molts cruiximents, però ja se sap: és un esport una mica de risc. Però tothom va arribar amb cara de salut, perquè ens va fer molt bon temps.
Des fet és impressionant veure com la muntanya té un cert aspecte primaveral tot i ser el mes de febrer. Ens va impactar veure l'embassament de la Baells, a sota de Cercs, sense ni una gota d'aigua. Esgarrifa pensar què passarà aquest estiu si no fa una nevada de les que solia caure cap a finals de febrer o primers de març. Però bé, tothom ha pogut gaudir de l'estada a la neu i han pogut aprendre força bé o perfeccionar la tècnica de l'esquí i de l'snow.


Enguany hem encetat dues iniciatives diferents: el crèdit de síntesi de 4t, que s'ha fet a Madrid, i un viatge de l'alumnat de Batxillerat a Pompeia, Nàpols i Herculà amb ascens al Vesuvi i tot. Aquest darrer viatge s'acaba demà, però desitgem que tot plegat acabi tan bé com la resta de sortides. Esperem tenir les fotos i una petita crònica del viatge ben aviat.
Tot plegat, un balanç positiu. A veure si l'any que ve repetim!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-nos